Akut vattenavstängning, onsdag 9 juni

juni 8, 2021

Göteborgs stad har gått ut med att den planerade vattenavstängningen har blivit framflyttad till 9 juni på förmiddagen. Detta pga det tillkommit akuta vattenläckor i samband med det planerade arbetet på Kolonigatan. För ytterligare information håll dig uppdaterad via Göteborgs stads hemsida, goteborg.se/vattenavstängnigar

Notera: Göteborgs stad skickar ut SMS till alla mobiltelefoner som är registrerade på de adresser som berörs av både planerade och akuta vattenavbrott. Har du en telefon som ägs av din arbetsgivare/ej registrerad på din adress så får du inget SMS. Du kan dock gå in på Göteborgs stads hemsida och registrera din hemtelefon/mobil, goteborg.se/vattenavstängningar/Så informerar vi

Styrelsen kommer endast i fortsättningen att (via hemsidan) informera om vatten avbrott som styrelsen ansvarar för.