Publicera NYHETSBREV / Senaste nytt

 1. Gå in på redigera/admin panelen.
 2. Välj: Inlägg
 3. Välj: Skapa nytt
 4. Skriv överskrift: Nyhetsbrev, maj 2022 (denna rubrik/text syns på startsidan under senaste nytt).
 5. Bifoga Nyhetsbrev i PDF-format: Tryck på lilla rutan med plustecken nedanför rubriken/på högersidan. Då kommer en ruta upp. Välj FIL eller sök efter block i rutan om FIL ej syns. Skriv FIL i rutan. Ladda hem nyhetsbrevet från din dator.
 6. Tryck på den blå rutan på höger sida: KOPIERA URL.
 7. Ändra namnet på filen till tex maj 2022, dvs att det står så framför den svarta knappen som man trycker på för att ladda ner Nyhetsbrevet. Annars visas filnamnet som är tex Nyhetsbrev -22-01-1. Snyggare att ändra till månad/år och att det görs lika.
 8. Förhandsgranska vb
 9. Publicera
 10. Kontrollera att det ser ok ut på startsidan samt att du själv har fått mail, då har säkert medlemmarna även fått det. Nyhetsbrevet lägger sig också under fliken: Medlemsinformation/Nyhetsbrev. De 3 senast publicerade visas på hemsidans startsida.
 11. Om något behöver ändras, tex stavfel i text. Så går det att ändra efter sidan har blivit publicerad. Gå in på admin panelen och välj: inlägg så syns alla inlägg och de kan ändras/tas bort mm.

Publicera annat meddelande på Senaste nytt

 1. Enl. ovan. Tänk på att den text som skrivs i rubriken syns på Hemsidans startsida under senaste nytt. Så håll denna text kort. Texten under syns när man klickar på rubriken på hemsidan.

Så här ska det se ut när det är klart.